KALA-KUTVONEN
KALASÄILYKKEET
UUTUUKSIA

KALAJALOSTEET
LAHJAPAKKAUKSET
MYYNTI
AJO-OHJE

ETUSIVULLE






Kiviapajantie 3379
58690 Ala-Särkilahti
p. 050 3474611



(enintään  25 henkilön pienryhmille)


Esimerkiksi metsäillallinen menu:
ROSVOILLALLINEN
 Näpistelijän alkupalat:
Näpsikalaa; muikkuja, katajamarinoitua kauden kalaa.
Metsänneidon salaattipeti,
ruisnappeja tai suppiskeitto.

 Rosvoilijan pääruoka:
Rosvopaistia; sis. lammasta, possua, hirveä, nautaa, kanaa
(mitä nyt kiinni saadaan)
Lisukkeina: sipulia, lanttua, kaalia, omenaa
Nuotioperunaa ja soosia

 Jälkiruoaksi:
Antautujan sormenjälki: luontoäidin juustokakku,
nuotiokahvit
Juomina kotikalja (himabisse), lähdevesi.


KALAMENU
 Alkuruoka:
Katajamarinoitua kalaa, smetanaa, sipulia
Tönkkömuikkuja  Sillitartaria
Ruisnappi

Pääruoka:
Voissa paistettuja muikkuja, tai savumuikkuja
tai lohta savustettuna / loimutettuna
Hyvää soosia ja nuotioperunaa

Jälkiruoaksi:
Mustikkarättänää ja vaniljasoosia
Nuotiokahvia
Juomina kotikalja (himabisse), lähdevesi



Soita ja kysy lisää, suunnitellaan ryhmällenne
parhaiten käypä vaihtoehto.
Puh. 044 3474 616 Merja
        050 3474 611 Heikki

PS.  VOIT VALITA JA KOOTA TARJOILUN MYÖS NÄISTÄ:
ALKURUOKA:
Sienestäjän päiväuni; suppilovahverokeitto,
kasviskeitto, kauden kasviksia paahdettuna.
Sultsinat sienimuhennostäytteellä
JÄLKIRUOKA:
Muurinpohjalettuja, lakkahilloa

UUSI KOTA VALMISTUNUT
ERÄMAALAMMEN LÄHEISYYTEEN:



                 

Päivitetty 1.7.2011  mainossampo